Galleri

Badeværelse

Badeværelsesrenovering

Jeg bruger udelukkende materialer af god kvalitet, da jeg gerne vil sikre dig et resultat hvor du kan nyde dit badeværelse i mange år.
Fliser

Flisearbejde

Kvalitet er vores kendetegn, og det er vigtigt for os at levere resultater inden for flisearbejde, som du kan glæde dig over både nu og i fremtiden. Her ses et udpluk fra diverse fliseprojekter.

Facade

Facaderenovering

En facaderenovering giver et nyt liv til din ejendom. En renoveret facade er udover at være flot, mindre eksponeret for skader, som følge af det danske vejr.

Filsning

Filsning og vandskuring

Hvis facaden på dit hus trænger til at blive renoveret, er filtsning en god metode, der kan bruges til at give facaden nyt liv.

Totalentreprise

Totalentreprise

Med samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, kan du nøjes med kun at tage kontakt til mig. ‘

Jeg står for alt koordinering og planlægning mellem alle faggrupper.

Du vil som kunde derfor kun skulle tage beslutninger via mig som din hovedentreprenør.

Omfugning

Omfugning af murværk

Hvis dine fuger i murværket er begyndt at slå revner eller drysser ud. Er det ved at være tid til at få murværket omfuget.

Er der opstået huller og revner, kan der trænge vand ind hulmuren og danne store skader.

Murbier og andre insekter vil med tiden også danne bo i dit murværk.

 

Pudsearbejde

Støbning og pudsearbejde

Et godt fundament er grundlaget for et godt byggeri. jeg vælger altid de korrekte betonstyrker så det passer til konstruktionen og hvad underlaget skal bruges til.

Det samme gælder ved en oppudset flade. Her bruges også de korrekte materialer til miljøet omkring det. En god pudsning, er gældende til opretning af skæve flader.

Varetager opgaver på hele Fyn og sjælland

Få hjælp til en større renovering

Skal du have foretaget en større renovering af tag, facade, badeværelse, tilbygning eller skal hele huset have en tur kan jeg hjælpe dig. Jeg kan også tilbyde totalentreprise. Jeg har en række dygtige samarbejdspartnere, blandt andet inden for VVS installation, tømrer samt elektrikere. Tag derfor endelig fat i mig, så tager vi en uforpligtende snak.