Facaderenovering Fyn og Sjælland

Har det danske vejr sat sine spor på facaden i form af revner og skader, så kan en facaderenovering godt være løsningen. Jeg er behjælpelige med alle former for facaderenovering, herunder blandt andet puds af facader, tyndpuds, sokkelpuds, nye fuger mv.

Murermester jonas schultz APS

Facaderenovering kan være et stort projekt.

Da en facaderenovering kan være et stort projekt, anbefaler vi du får professionelle til at kigge på det. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud, da en facaderenovering vil være umagen værd, og en fryd for øjet da det giver et hus et helt nyt liv – og i sidste ende give en højere værdi.

 

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid.

Facaderenovering Odense
Galleri

Facaderenovering Fyn og Sjælland

En facaderenovering kan være med til at give din bolig et flot nyt udtryk, men ikke nok med det, vil en renovering af facaden være med til at forbedre indeklimaet da fugten holdes ude.

Varetager opgaver på hele Fyn og sjælland

Få hjælp til en større renovering

Jeg rådgiver dig til den bedste løsning, om det kun er revner eller om facaden trænger til en total renovering. Jeg kigger på helheden, og forstår derfor at ramme et slutresultat som vil passe til din bolig.


Jeg kan også tilbyde totalentreprise. Jeg har en række dygtige samarbejdspartnere, blandt andet inden for VVS installation, tømrer samt elektrikere.
Tag derfor endelig fat i mig, så tager vi en uforpligtende snak.