Filtsning og vandskuring Fyn og Sjælland

Filtsning er en overflade samt metode der bruges når et murværk skal pudses op. Et murværk er et fascinerende bygningselement, som på en og samme gang er stenhårdt men også meget fleksibelt.

Murermester jonas schultz APS

Filtsning af murværk

Et murværk er konstruktion mæssigt meget stærkt, og kan derfor modstå både vind og vejr i mange hundrede år. Selvom en murede væg ikke kræver den store vedligeholdelse, kan man stadig have et ønske om at få en filtset overflade på ydervæggene. På den måde kan man give murværket smukke nye overflader.

Galleri

Filtsning og vandskuring

Jeg undersøger altid murværket inden jeg påbegynder arbejdet, da det er vigtigt at få repareret eventuelle skader før en filtsning påbegyndes.

Jeg reparerer også løse eller flækkede mursten, sætningsskader og fuger hvis dette måtte være nødvendigt for det endelige resultat.

Varetager opgaver på hele Fyn og sjælland

Få hjælp til en større renovering

Jeg rådgiver dig til den bedste løsning, om det kun er revner eller om facaden trænger til en total renovering. Jeg kigger på helheden, og forstår derfor at ramme et slutresultat som vil passe til din bolig.


Jeg kan også tilbyde totalentreprise. Jeg har en række dygtige samarbejdspartnere, blandt andet inden for VVS installation, tømrer samt elektrikere.
Tag derfor endelig fat i mig, så tager vi en uforpligtende snak.